Uncategorized

Sally Hansen Fuchsia Bling Bling

Swatch: I โค Sally Hansen Nail Color 45 Fuchsia Bling Bling ๐Ÿ˜€

It seems that now I’m a bit of a nailaholic too. It’s love atย first try with Sally Hansen’s Diamond Strength nail lines. I just can’t get enough of them. Oh well! I’m not an expert yet on applying nail polish, but with a little bit more practice, I’ll get there. I *heart* that they’re so easy to apply. I’m slowly building on my stash. ;-D On my next US trip, I’ll definitely stay a while in the nail care section.

My Sally Hansen Nail Colors Love. ๐Ÿ˜€

And for more bling…

Avon Ruby Butterfly Fashion Ring is Love! ;-D

A matching ring to go with my lovely nails. The happy colors truly exudes femininity. ;-D

5 comments

  1. Hi Des,I stopped growing my handnails and applying nail polish eversince I had kids and it's only recently I started taking care of my nails again. I purchased a couple of caronia matte nail polish summer collection. I see Sally Hansen nail polish in SM Clark but I always have second thought buying them, very expensive for a frugal mom like me…hehehe.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: